неділю, 29 січня 2012 р.

«Орган Януковича» і опозиція…


Цей орган (Конституційна асамблея) Януковичу, як кожному іншому Президенту, дуже потрібен, без нього його політичне життя закінчиться і він може бути списаний у клуб політичних імпотентів, де вже почиває Віктор Ющенко і багато його соратників.

Коли у Юлі Володимирівни, як відомо «все пропадало», то тепер у Віктора Федоровича «все падає» і через це багато проблем у Сім’ї: подейкують, його друга політична половина дивиться по сторонам, вибираючи собі іншого*** (див. коментар - ред). А ще, Москва… Вона взагалі від нього відвернулася, каже, що, за таких умов, їй треба труба – така довга, велика і стратегічна…

Причому, наголошує, що у неї є ще одна, але ця треба теж, бо їх у Москві двоє – Діма і Вова.

Особлива історія у ситуації з «органом Януковича» і опозицією. Він - Президент, чомусь дуже хоче, щоб, Вона – опозиція, скоріше долучилася до цього органу, говорить, що все буде по згоді ніякого політичного ґвалту не буде. Мовляв якщо Вона (опозиція) справжня українська, то має йти до органу і співпрацювати. Не можна сказати, що опозиція боїться цього органу але не йти до нього не можна: не підеш – партія регіонів візьме в свої руки цей орган і сама все зробить, проте, якщо підеш, - скажуть, що політична проститутка, куплена, кишенькова опозиція і таке інше. Можна піти один раз, вийти і сказати: там немає чого робити цей орган не здатен зачати її – нову справжню гарну українську Конституцію.

Можна звичайно піти, але не усім і не головним, і не лідеру (зноска на статтю збірна опозиції-народ України), а когось послати до органу - представника, сказавши йому: іди до органу - ми тебе посилаємо, вивчи, словом, пронюхай ситуацію. Жаль, немає поки, ще кого послати, ті що є – свої, рідні, однопартійці, колеги по фракції, обіймалися на Софіївській площі та й рано ще: вибори на носі, треба вдавати гарну опозиційну родину – як Біл і Хіларі, Рая і Міша, Люда і Льоня. Щоб послати, треба когось прийняти нового. Є три варіанти – Королевська, Кличко, Гриценко. Перша не піде, вона жінка і знає чим це може закінчитися: вона одна, а їх - «членів» (Конституційної асамблеї) - тьма тьмуща і всі якісь дивні - біло-сині… З другим краще так не жартувати – чемпіон світу з боксу, а от третій, на думку збірної опозиції, давно проситься… щоб його послали… від неї… лідером до якогось органу.

Якщо серйозно, він (президент) і вона (опозиція) мають пам’ятати, що є ще Вони (прості люди), і від них я звертаюся до вас обох з попередженням: його (президента) ми будемо обирати «на виборах» а не «під ковдрою», що раніше була куполом Верховної ради; і для того, аби уникнути неприємностей 1917 року і тогорічних єгипетських, сховайте той свій орган подалі від розгніваних, роздратованих простих українських людей.

Блог Сергія Капліна, Лідер Руху простих людей (РПЛ), 29.01.2012
//lb.ua/blog/sergiy_kaplin/134113_organ_yanukovicha_i_opozitsiya.html


1 коментар:

Вадим Мурачов сказав...

***Ахметов купил проект Яценюка, - Кужель

Заместитель председателя партии «Сильная Украина» Александра Кужель заявила, что народный депутат и миллиардер Ринат Ахметов купил проект Арсения Яценюка «Фронт змін».
Об этом она сообщила на пресс-конференции в ИА «МОСТ-ДНЕПР».
«Ринат Ахметов купил проект Арсения Яценюка «Фронт змін». Как-то он сказал мне, что бизнесмен, и когда видит проект, который принесет хотя бы 5% прибыли, покупает его», - сказала она.
По мнению Кужель, Ахметов поступил абсолютно правильно.
http://lb.ua/news/2011/07/19/106746_ahmetov_kupil_proekt_yatsenyuka__.html