пʼятницю, 6 липня 2012 р.

В своїй хаті своя правда і сила, і воля


Почуття Вітчизни, рідної землі — природне, генетично обумовлене найвище почуття людини. Високе почуття Вітчизни є визначальним у діях та рішеннях як пересічних людей, так і владних осіб. 

Проте чинна Конституція України (статті 76, 103 і 127) дає можливість потрапити до владних структур особам, які мають Вітчизну та співвітчизників за межами України, і не використовувати державної мови при виконанні державних повноважень. Це негативно впливає на політику, економіку, освіту і культуру України.

Шановні українці! Прошу вас: не будьте байдужими до майбутньої долі України і якщо хочете, щоб в Україні була українська влада, то пишіть до Конституційної асамблеї пропозицію, щоб у нову Конституцію України вписати вимогу: 

Президент України, депутати Верховної Ради і судді України повинні бути народженими в Україні, при виконанні державних повноважень користуватися виключно державною мовою і не бути громадянами будь-якої іншої держави.

Тоді Україна буде Вітчизною для владних осіб, а громадяни України — їхніми співвітчизниками, що відповідатиме змісту присяги Президента і депутатів Верховної Ради України.

Це обов’язково сприятиме єднанню влади з українським народом для досягнення процвітання України.

Леонтій ШПАК, Київ
Пошта «Дня», 06 липня 2012 р.
//www.day.kiev.ua/231032

//blogoreader.org.ua/

Немає коментарів: