понеділок, 25 січня 2010 р.

Всенародним Конституційним зборам - бути!


У День єднання Східної й Західної України, у місті Києві відбувся всеукраїнський форум громадських організацій.

Розуміючи, що Україні сьогодні потрібні не вибори, а реформи, учасники Форуму висловили одностайну думку про те, що громадськість нашої країни повністю відсторонена від політичних процесів. У громадян України сьогодні відібрали навіть право вибору, громадяни України, в умовах толпоелітарного суспільства, під час президентської виборчої компанії, змушені робити свій вибір між представниками кримінально-політичних угруповань, що представляють інтереси тільки своїх кланів.

Організатор Форуму, генерал-майор СБУ Олександр Скіпальській у своєму виступі заявив, що розкол України має місце бути тільки в головах наших бездарних політиків, народ України єдиний. Під загрозою національна безпека України! Всі сьогоднішні кандидати в Президенти України, сьогоднішній склад Верховної Ради, обласні, міські та районні адміністрації - як чвари прожерлівої саранчі винищують національні багатства нашого народу! Ми будемо готувати умови для скликання Всенародного Конституційного зібрання у 2010 році, яке і вирішить майбутнє нашої з Вами держави - України!

Юрій Збітнєв, голова політичної партії «Нова сила» підкреслив, що в Україні склалися такі політичні реалії, що гілки влади раз у раз входять у клінч в боротьбі за повноваження, і при цьому ні самі протиборчі владні центри, ні політичні партії не здатні кардинально змінити ситуацію. У такому випадку громадськість країни повинна звернутися до тимчасового обмеження функціонування представницької демократії та перейти до прямої демократії, громадянське суспільство має очолити реформу системи державного управління.

У своєму виступі, голова виконкому ГО «Загальноукраїнській Трудовий Рух - Солідарність» (ЗТРС) Костянтин Ільченко зазначив, що в таких умовах, коли країна гине, а народ не маючи можливості ввести до влади гідних людей, прогресивна громадськість просто зобов'язана на місцях, у своїх регіонах об’єднатися, з метою висунення мислячих й чесних людей до органів місцевого самоврядування, на майбутніх виборах до місцевих рад. На думку ЗТРС порядок потрібно починати наводити на місцях, а вже після цього найбільш гідних делегувати до парламенту.

Керівник Львівської обласної організації «Трудовий рух «Солідарність» Андрій Степаненко, в інтерв’ю висловив думку про те, що ідея проведення Всенародних Конституційних зборів актуальна і має право на життя. Саме справжня українська еліта, яка широко представлена інститутами громадськості, може привнести у владу, так усім нам необхідну моральність.
На Форумі було прийнято рішення про створення координаційної ради, куди увійдуть представники громадськості різних регіонів країни, з метою підготовки наступного етапу - висунення делегатів для участі у Всенародних конституційних зборах.

Прес-служба виконкому ЗТРС
//maidan.org.ua/static/news/2010/1264406573.html

3 коментарі:

Вадим Мурачов сказав...

"У День єднання Східної й Західної України..." - класіка! А куди поділися Центральна, Північна та Південна України?

Вадим Мурачов сказав...

Чергові вибори Президента України 17.01.2010. ЦЕНТРАЛЬНА ВИБОРЧА КОМІСІЯ УКРАЇНИ.

1. Кількість виборців, які взяли участь у голосуванні по Україні 24 565 291

2. % виборчих бюлетенів, визнаних недійсними по Україні 1.64

(Акция «ПРИЙДИ НА ВИБОРИ – ПОРВИ БЮЛЕТЕНЬ!» - ненасильницький спосіб протесту владі: кожен громадянин, який прийде на виборчу дільницю, не повинен віддавати свій голос за жодного з нав’язаних існуючої владою кандидатів, - він (громадянин) має відірвати половину бюлетеня в кабінці для голосування й тим самим запобігти фальсифікації).

3. % виборців, які не підтримали жодного кандидата 2.2

http://www.skipalski.com.ua/ua/news/page10/19.01.2010_13:14:46.html

Вадим Мурачов сказав...

Навіщо грати з шахраями за їхніми правилами. Творимо свої. Понеділок, 18 січня 2010 20:17

З даними, що поступили в оргкомітет Суверенних Конституційних Зборів на вечір 18 січня, відомо про 9,5 тисяч чоловік, котрі на «виборах президента України» відірвали верхню частину отриманого бюлетеня, як це пропонувалось.

Це люди, котрі не просто тихо незадоволені нинішнею бидлоетітою, але й відверто не бажають грати по її правилах. Натомість ці люди є активним ядром тих українців, які спокійно і впевнено творять власні правила.

http://www.zbitnev.org/novyni/aktualni-podiji/262-navishcho-graty-z-shahrajamy-po-jih-pravylah-tvorymo-svoji.html
http://www.skipalski.com.ua/ua/news/page10/

кіно і німці...
http://skazoshnik.ru/?p=375