вівторок, 28 червня 2011 р.

Вітання Президента України Віктора Януковича з нагоди Дня Конституції 2011



15 років тому Парламент ухвалив основний закон - Конституцію української держави. 

Було закладено фундамент для розвитку України як суверенної, демократичної, соціальної та правової країни. Нині Конституція - головна правова угода українського народу.

Ми розвиваємо, удосконалюємо Конституцію України, щоб вона відповідала сучасним потребам суспільного розвитку та врахувала політичний досвід нашої держави. Саме тому я підтримав ідею створення Конституційної Асамблеї. 

Через новітній конституційний процес ми зробимо ще один крок до утвердження принципу верховенства права, захисту свобод людини, до становлення нової демократичної політичної системи європейського зразка.

Поздоровляю усіх з Днем Конституції України! Миру, процвітання та добра нашій державі і нашому народові!

Віктор Янукович, 28 червня 2011 р.
//president.gov.ua/news/20558.html

1 коментар:

Вадим Мурачов сказав...

Вітання Президента
України з нагоди Дня Конституції
Автономної Республіки Крим 2011

Шановні кримчани!

Щиро вітаю вас з Днем Конституції Автономної Республіки Крим.

Прийняття Конституції Криму - це переломний момент, що став значним кроком в історії автономії, запорукою міжнаціональної злагоди і політичної стабільності в регіоні, могутнім фундаментом для подальшого соціально-економічного та гуманітарного розвитку суспільства.

Автономна Республіка Крим - один із провідних інвестиційно-привабливих регіонів України, який сприяє зміцненню міжнародного та міжрегіонального співробітництва, займає активну позицію з упровадження соціальних, економічних програм та реалізації можливостей унікального природно-рекреаційного комплексу.

Упевнений, що усі досягнення Криму неможливі без талановитих та трудолюбивих жителів, які щоденною кропіткою працею примножують славу півострова.

Бажаю міцного здоров'я, життєвих гараздів і нових звершень в ім'я процвітання рідного краю та України.

Віктор ЯНУКОВИЧ
21.10.2011