середу, 4 липня 2012 р.

Перше засідання Комісії Конституційної Асамблеї з питань прав, свобод та обов'язків людини і громадянина 2012



[голова – Володимир Буткевич,
секретар – Ганна Безлюдна]


Комісія Конституційної Асамблеї з питань прав, свобод та обов'язків людини і громадянина розпочала свою роботу. Під час її першого засідання 4 липня 2012 року було вирішено організаційні питання, пов'язані з її діяльністю.

За пропозицією Голови Комісії, судді Європейського суду з прав людини у відставці, доктора юридичних наук, професора Володимира Буткевича секретарем Комісії обрано заступника голови Ради Федерації роботодавців України Ганну Безлюдну.

Члени Комісії також обговорили подальшу організацію роботи Комісії (графік засідань, формування порядку денного, ведення протоколу, запрошення членів Комісії тощо).

Під час розгляду питання про проект Регламенту Конституційної Асамблеї Голова Комісії Володимир Буткевич запропонував членам Комісії до 15 серпня 2012 року внести свої пропозиції та від Комісії подати узгоджений варіант секретарю Конституційної Асамблеї, Раднику Президента України – Керівнику Головного управління з питань конституційно-правової модернізації Адміністрації Президента України Марині Ставнійчук.

Під час обговорення питання підготовки концепції проекту конституційних положень щодо прав, свобод та обов'язків людини і громадянина члени Комісії висловили власне бачення структури та змісту конституційного регулювання прав і свобод, ураховуючи при цьому, зокрема, міжнародно-правові стандарти, практику Європейського Суду з прав людини.

Наступне засідання Комісії Конституційної Асамблеї з питань прав, свобод та обов'язків людини і громадянина заплановано на першу половину вересня 2012 року.

____________
Прес-служба Президента України Віктора Януковича
//www.president.gov.ua/news/24803.html

29.01.2013 (VІІ) Засідання Комісії Конституційної Асамблеї з питань прав, свобод та обов’язків людини і громадянина 
18.12.2012 (VI) Засідання Комісії Конституційної Асамблеї з питань прав, свобод та обов‘язків людини та громадянина 
10.09.2012 (ІІ) Засідання Комісії Конституційної Асамблеї з питань прав, свобод та обов’язків людини і громадянина 
*** 
20.06.2012 Комісії Конституційної Асамблеї (склад)

Немає коментарів: