суботу, 14 липня 2012 р.

Вітання Президента України Віктора Януковича Президентові Французької Республіки Франсуа Олланду з нагоди національного свята 2012



Від імені народу України та від себе особисто щиро вітаю Вас із національним святом Французької Республіки - Днем взяття Бастилії.

Переконаний, що завдяки нашим спільним зусиллям дружні відносини та всебічне співробітництво між Україною та Францією плідно розвиватимуться в інтересах народів обох країн. Сподіваюся на продовження конструктивної двосторонньої взаємодії з усіх актуальних питань реалізації Україною курсу на європейську інтеграцію.

Бажаю Вам, Ваша Високоповажносте, успіхів у відповідальній державній діяльності, а дружньому французькому народові - миру, благополуччя і процвітання.

З повагою,

Віктор Янукович

14.07.2012
Прес-служба Президента України Віктора Януковича
//www.president.gov.ua/news/24825.html

***
***
Віктор Янукович. Зарази втілення реформ
Віктор Янукович. Дуже важливо, щоб була спадкоємність...
Сергій Данилов. Уроки подій в Єгипті для України
Віктор Янукович. Україна має виконати свої зобов’язання перед Радою Європи
Джин Шарп. Від диктатури до демократії

//mamlas.dreamwidth.org

4 коментарі:

Вадим Мурачов сказав...

14.07.2010 | Вітання Президента України
Віктора Януковича Президенту Французької Республіки
Ніколя Саркозі з нагоди національного свята

Ваша Високоповажносте!

Від імені народу України та від себе особисто щиро вітаю Вас і дружній французький народ з національним святом Французької Республіки - Днем взяття Бастилії.

В Україні цінують Вашу конструктивну позицію щодо підтримки Французькою Республікою євроінтеграційних прагнень України у рамках існуючих між нашими державами відносин привілейованого партнерства.

Сподіваюсь, що невдовзі матиму можливість особисто обговорити з Вами весь комплекс питань подальшого розвитку двосторонніх відносин і співпраці на міжнародній арені. Впевнений, ця зустріч надасть вагомого імпульсу поглибленню взаємовигідного співробітництва на благо наших дружніх народів.

Користуючись нагодою, бажаю Вам, Ваша Високоповажносте, нових успіхів у виконанні високої державної місії, а дружньому французькому народові - миру і процвітання

З повагою

Віктор ЯНУКОВИЧ

Прес-служба Президента України Віктора Януковича
http://www.unn.com.ua/uk/news/136475-prezident-privitav-n.sarkozi-z-nagodi-natsionalnogo-svyata

Вадим Мурачов сказав...

14.07.2011 | Вітання Президента України
Віктора Януковича Президенту Французької Республіки
Ніколя Саркозі з нагоди національного свята

Ваша Високоповажносте!

Від імені народу України та від себе особисто щиро вітаю Вас із національним святом Французької Республіки – Днем взяття Бастилії.

Демократичні традиції, народження яких ознаменувала ця подія, стали дороговказом для людства у боротьбі проти тиранії та поневолення.

Французька Республіка подавала приклад молодій Українській державі на етапі її становлення, допомагає нам і тепер розбудовувати відкрите суспільство, ефективну економіку, демократичні інституції.

Співпраця між нашими країнами отримала потужний імпульс внаслідок домовленостей, досягнутих під час мого офіційного візиту до Французької Республіки у жовтні минулого року.

В Україні високо оцінюють внесок Франції та Вашу особисту роль у підготовці й успішному проведенні в Києві Конференції зі збору додаткових коштів на фінансування Чорнобильських проектів 19 квітня 2011 року.

Сподіваюся на подальшу плідну співпрацю з Вами, зокрема у контексті реалізації курсу України на інтеграцію до Європейського Союзу.

Користуючись нагодою, бажаю Вам, Ваша Високоповажносте, міцного здоров’я та нових звершень у Вашій відповідальній державній діяльності, а дружньому французькому народові – миру і процвітання.

З повагою

Віктор ЯНУКОВИЧ

Прес-служба Президента України Віктора Януковича
http://zik.ua/ua/news/2011/07/14/298657

Вадим Мурачов сказав...

21.09.2012 | Франсуа Олланд

Президент Франції Франсуа Олланд у критичній формі привітав Віктора Януковича з нещодавнім днем незалежності України.

Про це ідеться у тексті привітання, яке Українська правда отримала в рамках закону "Про доступ до публічної інформації" від адміністрації президента.

Привітання Олланда зовсім не відповідає усталеним канонам урочистих привітань на найвищому рівні.

"... Бажаю, щоб Україна могла незабаром повернутися на шлях реформ та зміцнення прав людини, що дозволило вашій державі домогтися істотного прогресу за часи незалежності, але від якого вона віддалилася більше ніж рік тому".

"У зв'язку з наближенням парламентських виборів у жовтні, для того, щоб вони були по-справжньому демократичними, гостріше ніж будь-коли стоїть потреба припинити поводитися з опозицією так, як це відбувається зараз", - ідеться в привітанні від президента Франції.

Олланд нагадав, що зближення України та ЄС "особливо пов'язано з дотриманням всезагальних цінностей демократії та правової держави".

Також, як випливає з привітання Олланда, нинішні стосунки України та Франції не можна характеризувати відносинами довіри та дружби.

"Сподіваюсь, що традиційні відносини довіри та дружби, які об'єднують наші країни, незабаром будуть відновлені", - ідеться в привітанні.

Міністр закордонних справ України Костянтин Грищенко, до якого звернулася Українська правда, не став коментувати привітання Олланда.

http://www.pravda.com.ua/news/2012/09/21/6973205/

Вадим Мурачов сказав...

14.07.2013 | Вітання Президента України
Віктора Януковича Президенту Французької Республіки
Франсуа Олланду з нагоди національного свята

Ваша Високоповажносте.

Від імені народу України та від себе особисто щиро вітаю Вас із національним святом Французької Республіки - Днем взяття Бастилії.

Україна налаштована на поглиблення плідних відносин із Францією та активний розвиток взаємовигідного співробітництва між нашими країнами як на двосторонньому рівні, так і в рамках міжнародних організацій.

Сподіваюся на подальшу підтримку Французькою Республікою євроінтеграційних прагнень України та ефективну взаємодію наших сторін з усіх питань порядку денного Україна - ЄС.

Бажаю Вам, Ваша Високоповажносте, міцного здоров'я та нових успіхів у відповідальній державній діяльності, а дружньому французькому народові - миру, злагоди і процвітання.

З повагою

Віктор ЯНУКОВИЧ

Прес-служба Президента України Віктора Януковича
http://jurliga.ligazakon.ua/news/2013/7/14/94562.htm